Vierumäen Hierontapiste tarjoaa hyvinvointia keskellä kylää

Sinisiä pyyhkeitä tummassa hyllyssä, jumppapallon vieressä.

Vierumäen Hierontapistettä pyörittävä Minna Kangassalo on heinolalainen paluumuuttaja, joka vuonna 2010 asettui Vierumäelle löydettyään sopivan asunnon ja työn. Vuonna 2019 Minna opiskeli hierojaksi ja jätti työt hoitajana Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Myöhemmin hän on täydennellyt opintoja myös jalkojenhoitajan ammattitutkinnolla sekä laajentanut yrityksensä toimenkuvaa. 

Vierumäen Hierontapiste sijaitsee Vierumäellä Asematiellä, jonka lisäksi Minna tekee myös mökki- ja kotikäyntejä lähellä ja välillä vähän kauempanakin. Yritystoiminnan ohessa hän tekee myös keikkatöitä Pitopalvelu Mika Kalpiolle sekä extrausvuoroja Vierumäen Kelokodalla.  

Alanvaihdon myötä Kangassalo päätyi yrittäjäksi, koska se oli helpoin ja taloudellisesti kannattavin vaihtoehto. Yrittäjyys tuo joustavuutta ja vapauden järjestellä omat työvuorot ja sovittaa ne myös perheen menemisiin. Vierumäen hän koki hyväksi paikaksi, sillä palveluista ei ole ylitarjontaa ja toiminnan käynnistäessä toimitilat löytyivät vielä omasta kodista. 

Minna sanoo, että Vierumäellä on hyvä toimia yrittäjänä, sillä alue on yhteisöllinen ja lähes kaikki tuntee tai tietää toisensa, jolloin markkinointi toimii tehokkaimmin puskaradion kautta. Vaikka joskus kalenteri näyttäisi tyhjemmältä, niin usein päivät kuitenkin täyttyvät viime hetken kyselijöiden ansiosta ja tulevaisuus näyttää vakaalta. Vierumäkeläiset ovat hänen mielestään helposti lähestyttäviä ja apua saa, kun vaan kehtaa pyytää. Esimerkkinä hän kertoo, kuinka uudet toimitilat järjestyivät Versowoodin avulla, kun perhe muutti puolison kotitilalle ja silloinen koti, jossa myös toimitilat olivat, myytiin. Vierumäen vahvuudeksi yrittäjän näkökulmasta hän lukee myös sen, että kylän läpi ja kylällä liikkuu paljon ihmisiä ja kulkuyhteydet ovat hyvät. 

Syksyn myötä kaamoksen lähestyessä, rentouttava hieronta tai jalkahoito tarjoavat mukavaa piristystä. Kurkkaa Vierumäen Hierontapisteen PALVELUT JA HINNASTO TÄÄLTÄ. 


Kaikki blogit