Yritykset

Vierumäki on merkittävä työssäkäyntialue. Kylällämme on isoja teollisuusyrityksiä ja Suomen Urheiluopiston alue työllistää etenkin matkailu- ja ravintola-alan osaajia. Lisäksi kylällämme toimii useita pienempiä yrityksiä.

Tue pientä paikallista yrittäjää

Vierumäen Kelokota

Kaunis kelohonkainen kahvila-ravintola sijaitsee aivan Vierumäen keskustassa Salea vastapäätä. Kesäaikaan käytössä on iso aurinkoinen terassi. Tarjolla on suolaista ja makeaa evästä, sekä kuumia ja kylmiä juomia. Ohjelmassa on bingoiltoja, karaokea ja loistavia livemusiikki-iltoja.

Tervetuloa viihtymään!

Vääksyntie 18, 19110 Vierumäki

Latvo Oy

Yritys on mönkijöiden lisälaitteiden suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut perheyritys. Erikoisosaamista on mönkijöiden hydrauliikkajärjestelmät. Omien tuotteiden lisäksi yritys myy laadukkaita Iron Baltic-tuotteita, kuten pohjapanssari ja puskulevy.

https://www.latvo.fi

Lisäksi yritys vuokraa erilaisia pihan kunnossapitolaitteita, kuten hakettimia.

https://rent.latvo.fi

Uutuutena eFatbikejen vuokraus toimipisteestä tai ovelle toimitettuna.

RestaurointiWerstas Lind

Huonekalujen restaurointi- ja verhoilu

 • perinteinen ja teollinen verhoilu
 • pintakäsittelyt; petsaus, lakkaus ja maalaus
 • koristemaalaukset
 • antiikkihuonekalujen restaurointi
 • moottoripyörien yms. satulat
 • kangasmyynti (verhoilu)

https://www.werstaslind.fi/

Siivouspalvelu Raikas

Yhden naisen siivouspalvelu, joka tarjoaa:

 • kotisiivousta
 • mökkisiivousta
 • ikkunanpesua
 • saunanpesua
 • muut siivoustyöt

Yhteystiedot:
siivouspalvelu.raikas@gmail.com
p. 041 314 9376 / Piia

 

Vierumäen Hierontapiste

Vierumäen hierontapiste tarjoaa toimipisteessään tai asiakkaan kotona seuraavia palveluita:

 • klassinenhieronta
 • fasciahieronta
 • raskausajan hieronta
 • imukuppihieronta
 • kuivakuppaus
 • kinesioteippausta

Yhteystiedot:
Veljespolku 2, 19110 VIERUMÄKI
p. 040 741 1125
vierumaenhierontapiste@hotmail.com

Vierumäen Sale

Vierumäen Sale on osan vuodesta Suomen vilkkain. Jatkuvasti päivittyvän valikoiman lisäksi Salelta löytyy pakettiautomaatti, apteekin sivupiste, Veikkauksen palvelut, Alkon noutopalvelu ja ruoan keräyspalvelu.

Yhteystiedot:
Vääksyntie 5, 19110 Vierumäki
p. 03 8751812

F. irma

Juhlamekot elämäsi kaikkiin juhliin – kaiken ikäisille/kokoisille naisille!

Boutique F. irma on toiminut vuodesta 2012 juhlavaatteiden ja asusteiden erikoisliikkeenä.

F. irma tarjoaa myös pukeutumisneuvontaa:

 • Personal shopper -palvelu
 • tyylianalyysi/shoppailua
 • perusvaatekaappi kuntoon

UUTUUTENA! F.irmassa myydään laadukasta HALLA -koiranruokaa.

Yhteystiedot:

Irma Thyni
Vuolenkoskentie 86,
19110 Vierumäki
p. 040 5491 500

https://www.f-irma.fi

 

ALUEEMME ISOT YRITYKSET

Versowood Oy

Versowood on Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja. Yritys on perustettu vuonna 1946 ja sillä on toimintaa 13 yksikössä. Vierumäellä sijaitsee yrityksen pääkonttori, saha, liimapuutehdas, pylväsosasto pellettitehdas, lämpölaitokset sekä jatkojalostuslaitoksia.

Oiva Wood Solutions Oy

Oiva Wood Solutions kuuluu Puumerkki Groupiin ja on tulevaisuuden puurakentamisen edelläkävijöitä. Yrityksellä on kokemusta yli 2500:tta asuntoa vastaavan puuelementtimäärän toimittamisesta kerrostaloihin, loftrakennuksiin, rivitaloihin ja hoivakoteihin.

Weckman Oy

Weckman on suurin täysin suomalaiselta omistuspohjalta toimiva kattopeltien ja –tuotteiden asiantuntijayritys. Weckman tarjoaa teräsrunkoisia lämpöeristettyjä tai kylmiä halleja, perinteisiä teräksisiä katto- ja seinätuotteita, sekä perävaunut maatalouden ja maansiirron tarpeisiin.

Betset Oy

Betset on Suomen toiseksi suurin betonisten rakennuselementtien toimittaja. Yritys toimii yhdeksällä paikkakunnalla. Vierumäen tehtaan tuotevalikoimaan kuuluvat ontelolaatat, seinäelementit ja hissikuilut.

Artome Oy

Artome on älykalusteita valmistava yritys, joka on vuodesta 2016 asti vastannut asennusvapaiden audiovisuaalisten ratkaisujen tarpeeseen. Artomen älykalusteet kehitetään ja valmistetaan Vierumäellä.

Eristysvelho Oy

Eristysvelho on ollut toiminnassa vuodesta 2008 lähtien. Yritys tarjoaa asiakkailleen talotekniikka- ja teollisuuseristykset, niin uudis- kuin saneerauskohteissa.

Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopisto eli tuttavallisemmin Vierumäki on vapaa-ajan, liikunta-, koulutus-, ja valmennuskeskus. Keskuksen toimintaa ylläpitää Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö, jonka pääomistajat ovat Keele Oy ja Jääkiekkosäätiö sr.

Holiday Club Vierumäki

Holiday Club Vierumäellä voit yöpyä hotellissa, loma-asunnossa tai Villas-huoneistossa. Hotellin ravintolat Hill Grill ja Pine Pub tarjoavat makuelämyksiä,  Day Spa ihania hemmotteluhetkiä, tenniskenttä hikeä ja tyylikkät kokoustilat varmistavat inspiroivat puitteet kokouksille ja tapahtumille.

Kohde täydentyy kylpylä- ja saunamaailmalla vuoteen 2024 mennessä.

Matkakeidas Oy

Matkakeitaalla voit nautiskella maittavan noutopöytä-ruoan, a la carte -listaruuan, vitriinituotteita, laadukkailla Kotipizzoja sekä Hesburgerin hampurilaisannoksia. Lisäksi saman katon alta löytyy joka päivä tuoretta leipää ja ruokakaupasta löytyy valikoimaa suurempaankin tarpeeseen. Lopuksi voit tankata autosi ja jatkaa huolettomasti matkaasi.