Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopisto Vierumäki tarjoaa monipuolista tekemistä, monentasoista majoitusta, upeita luontoreittejä ja mahtavia makuja useissa eri ravintoloissaan. Alueella on kolme golfkenttää, lukuisia tenniskenttiä, luontoliikuntakeskus, josta voi varata eri urheiluvälineitä, sekä paljon ohjattua ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille.

Vierumäelle voit tulla vain päiväksi tai viipyä pitemmän aikaa. Alue soveltuu erinomaisesti maastopyöräilyyn ja luonnossa liikkumiseen. Taitojaan voi kokeilla Flow Parkissa tai nauttia hemmotteluista alueen Day Spassa.

Alueelle on avautumassa täysimittainen Holiday Clubin kylpylä.

Korkeakouluopiskelua Vierumäellä

Vierumäki toimii myös Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, jossa voi opiskella liikunnan ammattikorkeakoulututkinnon, sekä ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon. Alueella sijaitsee Suomen suurin liikunta-alan kampus ja se näkyy myös katukuvassa runsaana opiskelijoiden määränä. Suomen Urheiluopisto järjestää Vierumäellä liikunta-alan ammatillista koulusta.

Olympiakomitean virallinen keskus

Suomen Urheiluopisto on Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Vierumäen strategia on tuottaa laadukkaita valmennus-, leiritys-, lajikehitys- ja koulutuspalveluita eri kohderyhmille.

Painopistelajeissa jääkiekossa, taitoluistelussa, voimistelussa ja cheerleadingissä, tavoitteena on tarjota optimaaliset valmennus- ja harjoitteluolosuhteet kansainväliselle huipulle tähtäävässä toiminnassa.