Vierumäen Martat

Opi uutta Martoissa, vaikuta ja viihdy!

Vierumäen Martat ry on perustettu vuonna 1988 ja olemme toimineet aktiivisesti perustamisesta asti. Yleensä kokoonnumme Marttailtoihin keskiviikkoisin Vierumäen seurakuntatalolla, osoitteessa Kievarintie 1, Vierumäki. Tarkempaa tietoa kokoontumisistamme saat täältä: Vierumäen Martat.
Iltamme ovat avoimia kaikille kyläläisille.

Martoissa on mahdollisuus uuden oppimiseen, yhdessä tekemiseen, vaikuttamiseen ja elämyksiin. Osallistumalla tuet myös kotien ja perheiden hyvinvointia. Marttaile omalla tavallasi – ole juuri niin aktiivinen kuin haluat: tule mukaan tiiviiseen toimintaamme tai seuraa tapahtumia ja kursseja netissä. Molemmilla tavoilla pääset osaksi yhteisöä, saat avuksesi neuvot ja vinkit, sekä tuet tärkeää toimintaamme suomalaisten kotien arjen parantamiseksi.

Vierumäen martat on kaikille avoin

Marttajäsenenä voit osallistua yhdistyksesi toimintaan voimiesi ja mahdollisuuksiesi mukaan. Ole sellainen Martta kuin sinulle sopii. Jokaista tarvitaan, säännöllisesti tai  harvemmin yhdistystoimintaan osallistuvia. Tehdään yhdessä paikka, jossa voimme toteuttaa monia hyödyllisiä, kiinnostavia ja vaikuttavia asioita. Myös miehet ja lapset ovat tervetulleita Marttoihin.

Kutsu ystäväsi mukaan oppimaan ja tekemään yhdessä.
Tule mukaan – liity Marttoihin!

Tulevat marttaillat:

10.5. Klo 18 Yrtti-ilta Vierumäen srk-talossa Kievarintiellä. Avoin tilaisuus jossa Satu Sällälä kertoo yrteistä. Mahdollisesti myynnissä hänen tuotteitaan. Järjestää Vierumäen Martat ry.10.6. Martat mukana Avoimet kylät-tapahtumassa

Seuraa Vierumäen Marttojen toimintaa FACEBOOKISSA