Vierumäen kylältä löytyy oma koko perheen Seikkailupuisto

Lapsi kiipeämässä Vierumäen Seikkailupuistossa

Suomen Urheiluopisto Vierumäen alue on tunnetusti aktiivisen luontoliikkujan keidas Etelä-Suomessa. Upeiden maastojen ja Luontoliikuntakeskuksen opastus- ja välinevuokrauspalvelujen lisäksi alueelta löytyy myös Flowparkin seikkailupuisto! 

Vierumäen Flowparkista löydät 12 eritasoista ja eri-ikäisille sopivaa rataa ja kiipeilemään voi lähteä niin hurjapäät kuin aremmatkin seikkailijat. Flowparkin toimintaa pyörittävä Riku toteaakin, että Flowparkin yksi tärkeä tehtävä on tarjota mahdollisuus ylittää itsensä ja tarjota onnistumisen kokemuksia. Toisille se on parin metrin korkeudessa liikkumista ja toisille jopa 12 metrin korkeudessa kiipeilyä. 

Pituusrajattomia skidiratoja, joita voi käyttää myös aikuiset Flowparkista löytyy 2 kappaletta sekä testirata, jota voi käyttää silloin kun siellä ei ole opastusta. Vähintään 120 cm pitkät pääsevät näiden lisäksi kahdeksalle muulle radalle ja kahden viimeisen radan pituusraja on 150 cm. Pituusrajan perusteena on, että käyttäjä yltää itsenäisesti liikkumaan radoilla. Ratojen lisäksi Vierumäen Flowparkiin voi tulla vain liukumaan, sillä tarjolla on erillinen liukulippu liukuradoille. Liukuratojen pituusraja on 120 cm ja alle 10-vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana. 

Liput Flowparkiin voi lunastaa puistosta ja tarjolla on niin päivälippuja, tuplahupilippuja (toisen päivän lipusta –50%) sekä kaikkiin puistoihin käyviä kuukausikortteja (ei myynnissä heinäkuussa). Seikkailupuisto tarjoaa liikunnallista tekemistä koko perheelle aina pitkälle syksyyn! 

Ajankohtaiset aukioloajat ja lippujen hinnat löydät TÄÄLTÄ. 

Teksti: Sara Etola
Kuvat: Vierumäki

Kaksi henkilöä kiipeilemässä Flowparkin seikkailupuistossa

Kaikki blogit