Rauhoittumisen keidas keskellä Vierumäkeä 

Vierumäen Holiday Club kätkee sisäänsä rentouttavan keitaan jo nyt, vaikka paikasta puhuttaessa monille paikallisille usein ensimmäiseksi mieleen hotellille kaavailtu kylpylähanke. Holilday Clubin Day Spa on avoinna kaikille ja tarjoaa monipuolisia palveluja.

Mennessäni tutustumaan tiloihin, minua vastaan tulee Lotta Nieminen, joka on työskennellyt Day Span puolella nyt muutaman vuoden. Lotta on asunut Vierumäellä omassa talossa vuodesta 2011 ja ennen sitä vuokralla, joten alue ja seutu on hänelle hyvin tuttuja. Day Span päivittäisasioiden, kuten tilausten ja yhteistyökumppanien yhteistyökuvioiden lisäksi Lotta osallistuu paljon asiakastyöhön, sillä hän omien sanojensa mukaan nauttii, kun saa työskennellä käsillään. Korona-aika vaikutti myös hyvinvointialaan ja silloin Nieminen työskentelikin ohjaustöissä muualla. 

Holiday Club Vierumäen Day Spassa on tarjolla monipuolisesti erilaisia hoitoja erilaisista hieronnoista kasvo-, käsi- ja jalkahoitoihin sekä kokovartalohoitoihin. Day Spa poikkeaa useista kaupunkikeskustojen hoitoloista siinä, että jokaiseen hoitoon kuuluu pesu- ja saunatilojen käyttö sekä tunnelmalliseksi ja rauhalliseksi rakennettu oleskelutila, jossa voi nauttia esimerkiksi maustettua vettä tai ostaa itselleen lasin kuohuvaa. Hieronnan oheen voi lisäksi varata itselleen kylvyn, jonka jälkeen siirrytään hierontapöydälle. Eikä nautinto ole tarkoitettu vain aikuisille, vaan hoidoista löytyy myös lapsille ja nuorille sopivia kasvo-, jalka- ja käsihoitoja.  

Lotta kehuu vuolaasti Day Spassa palveluja tarjoavia yrittäjiä ja työkavereiden lisäksi nostaa Vierumäen eduksi tunnetusti loistavan sijainnin keskellä upeita luontoliikuntamahdollisuuksia ja rauhaa, mutta kuitenkin lähellä kaupunkien palveluja, kun sekä Heinolaan että Lahteen pääsee autolla 10–20 minuutissa.  Lotta rohkaisee myös paikallisia saapumaan kokeilemaan Day Span hoitoja, sillä hoitola on tarkoitettu kaikille, ei vain hotellissa majoittujille. Hän myös muistuttaa, että mikäli esimerkiksi kasvohoito kiinnostaa, mutta ei oikein tiedä minkälainen kasvohoito omalle iholle sopii, riittää kun varaa itselle sopivan ajan, niin ammattilaiset kyllä katsovat paikan päällä mikä hoito on sopivin.  Hoitoihin ja hinnastoon pääset tutustumaan Holiday Club Vierumäen kotisivuilla klikkaamalla tästä

Teksti: Sara Etola

Vierumäen kylä julkistaa myöhemmin kesäkilpailun, jossa palkintona tulee olemaan hemmottelua Holiday Clubissa. Seuraa somekanaviamme Facebookissa ja Instagramissa osallistuaksesi! Kaikki blogit