Lomalle sirkustunnelmissa

Lapsia leikkimässä ulkona pukeutuneena sirkusteemaisiin asuihin.

Vierumäen koulu ja päiväkoti viettivät yhteistä kevätjuhlaa sirkustunnelmissa. Koko päivän kylää piinannut rankkasadekin laantui sopivasti ulkojuhlia varten. Vanhempien lisäksi paikalla oli myös mummoja ja vaareja, sekä muuta perhettä.

Kaikista pienimmätkin osallistuivat yhdessä isompien koululaisten kanssa sirkusparaatiin, jossa laulettiin ja soitettiin. Paraatin jälkeen päiväkotilaiset siirtyivät esittämään osaamistaan temppuradalle. He liukuivat palomiestangossa, puhaltivat saippukuplia, tasapainoilivat, kävelivät takaperin sekä kiipeilivät ja hyppivät esteiden yli. Pienten ryhmä oli valmistellut videon, jossa he lauloivat, tanssivat ja esittivät – ihhahhaata lauletaan varmasti edelleen monessa kodissa.

Koululaiset tekivät sirkustemppuja ja tytöt olivat valmistelleet cheerleading-esityksen. Osa taiteili palloilla ja osa ilahdutti katsojia volteilla ja sirkusesityksillä. Pihalta löytyi monta iloista pelleä ja klovnia.

Kaiken kruunasi poniratsastus sekä kotiin tuliaiseksi saadut ilmapallot ja tennispallot. Osa koululaisista suuntasi heti loman alussa viettämään lomapäiviään Vierumäen Metsästysseuran ja Kyläyhdistyksen järjestämälle Metsäleirille.


Kaikki blogit